BASKON STUCADOORS &AFBOUWBEDRIJF

U bent beland op de website van Baskon stucadoors en afbouwbedrijf. Hét stucadoorsbedrijf van de provincie Flevoland!

meer informatie over Baskon stucadoors www.stucadoors.nl

Vakkundig

Stucwerk is vakmanschap! In de loop der jaren heeft Baskon stucadoors zich ontwikkeld tot een gerenommeerd en vakkundig stucadoorsbedrijf. Onze vakmensen hebben ruime ervaring op het gebied van wand- en plafondafwerking. Onze stucadoors worden zowel intern als extern opgeleid en bewust gemaakt van hoge kwaliteitseisen en 100% klanttevredenheid.

Showroom

Om een idee te krijgen van ons werk, nodigen wij u graag uit in onze showroom in Lelystad. Hier vindt u een selectie voorbeelden van het werk dat wij leveren. Op deze manier krijgt u een beter beeld van wat u wilt en mooi vindt. Onze vakmensen staan klaar om u vrijblijvend te informeren.

Offerte

Heeft u zelf al duidelijk voor ogen wat u wilt? Dan kunt u gemakkelijk online een offerte aanvragen. Wij zullen u een aantrekkelijke aanbieding doen, geheel passend bij uw wensen en ideeën.

Wij hanteren een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Bij Baskon stucadoors krijgt u waar voor uw geld!

Ligging

De showroom van Baskon stucadoors, Tegels en Natuursteen en Top Vloerverwarming is gevestigd aan de Ketelmeerstraat 102, 8226 JX in Lelystad. U kunt ons van maandag t/m zaterdag tussen 10 en 17 uur bezoeken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul gerust ons contactformulier in! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0320-253 886 of 06-237 962 62.